Hoe Laat F1 Japan?

Hoe Laat F1 Japan

Sportresultaat

De zeventiende wedstrijd van het seizoen is de Grand Prix van Japan en deze zal van start gaan op zondag 24 september 2023 om 07:00 uur Nederlandse tijd!

Hoe laat begint kwalificatie Formule 1 Japan?

Zorg dat je je wekker zet, want Max Verstappen en concullega’s zullen zaterdagochtend al vroeg (Nederlandse tijd) gaan kwalificeren. Kwalificeren op het circuit van Suzuka is en blijft tricky, vooral als er regen in het spel komt. De verwachting is echter dat het droog blijft.

Wie zendt F1 Japan uit?

Wie zendt F1 Japan uit? – F1 Japan live – Kijk Formule 1 met Viaplay bij Ziggo | Ziggo Entertainment.

Hoe laat is zondag de Formule 1 race?

Hoe laat is de Grand Prix van Red Bull Ring, Oostenrijk Zondag 02 juli 2023 Race start (NL tijd): 15:00 De Grand Prix van Red Bull Ring, Oostenrijk wordt verreden op het Red Bull Ring Circuit in Spielberg. De race wordt verreden op zondag 02 juli 2023.

Hoe laat begint het autoracen?

Starttijden Formule 1 Grands Prix 2022 | Hoe laat beginnen de F1-races in 2022? Sinds vorig jaar gaan de Formule 1-Grands Prix weer steevast op het hele uur van start. Alleen de GP van Saoedi-Arabië begon vorig jaar op het halve uur. Dit jaar is dat niet het geval.

Waar kan ik Formule 1 Japan kijken?

F1 Japan live – Kijk Formule 1 met Viaplay bij Ziggo | Ziggo Entertainment.

Waar wordt Formule 1 uitgezonden vandaag?

Formule 1 op Ziggo Sport Elke avond, dus op vrijdag-, zaterdag- en zondag kan je een samenvatting kijken van de desbetreffende sessies.

Waar kan ik Formule 1 kijken op tv?

We hopen dat je hebt genoten van dit spannende Formule 1 seizoen. Nu het bijna is afgelopen, willen we je laten weten wat er gaat veranderen bij F1 TV Pro in Nederland. De veranderingen en wat ze voor jou betekenen Formule 1 zal in Nederland van 2022 tot 2024 te zien zijn bij Viaplay.

  • Nu kijk je F1 TV Pro nog gratis omdat je Ziggo Sport Totaal hebt.
  • Vanaf 16 december kan dat niet meer, dan stopt je gratis F1 TV Pro.
  • Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds alle live race-actie van het laatste evenement in Abu Dhabi zien! Jouw F1 account Je hebt met je F1 account ook na 16 december toegang tot de F1.com- en F1 Fantasy-websites.

Je kunt alleen geen F1 TV meer kijken zoals nu. Als je een F1 TV-abonnement hebt dat je rechtstreeks bij F1 of via je App Store hebt gekocht verandert er niets, dan kun je gewoon blijven kijken. Hoe kan ik F1 TV blijven kijken? Ga naar f1tv.com voor de start van het nieuwe seizoen om te zien hoe je F1 TV weer kunt kijken.