Waar Staat Je Paspoortnummer?

Waar Staat Je Paspoortnummer
Waar vind ik mijn paspoortnummer? Deze browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een recente versie van Edge, Chrome of Firefox. Uw paspoortnummer staat rechts van uw naam onder het kopje ‘documentnummer’. Een paspoortnummer bestaat uit 9 tekens. Het is als volgt opgebouwd:

de eerste 2 tekens zijn letters de tekens 3 tot en met acht kunnen letters én cijfers zijn het laatste teken is altijd een cijfer

Let op: de letter O komt niet voor in paspoortnummers. Het cijfer 0 wel.

Is je paspoortnummer hetzelfde als je ID nummer?

Is het paspoortnummer hetzelfde als het BSN? – Het paspoortnummer is niet hetzelfde als jouw BSN. Het BSN is een persoonlijk nummer dat op je paspoort, rijbewijs en identiteitskaart wordt vermeld. Sinds 2014 wordt het BSN niet meer vermeld bij de overige persoonsgegevens.

Is je paspoortnummer je BSN nummer?

Paspoort uitgegeven vóór 2014 – Bij paspoorten van vóór 2014 staat het BSN op de voorkant (rode ovaal). Bij paspoorten van na 2014, staat het BSN op de achterkant van de zogeheten houderpagina (zie rode ovaal). : Waar staat mijn burgerservicenummer (BSN) op mijn paspoort?

Wat is je paspoortnummer op rijbewijs?

Nederlands paspoort – Op een Nederlands paspoort kun je het documentnummer rechtsboven op de voorkant van je paspoort vinden. Op een Nederlands rijbewijs kun je het documentnummer onderaan de voortkant van het rijbewijs vinden. Bij dit nummer staat ook het nummer 5.

Wat moet er op je vliegticket staan?

Hoe vul ik mijn naam goed in bij het boeken? Let er op dat als je naam begint met een apostrof en/of je hebt een accentteken in je naam, je bij het invullen van je naam de apostrof en/of het accentteken weglaat. Als je deze tekens wel invult, leidt dit tot een fout in het systeem.

  1. Geef altijd de achternaam op die in je paspoort staat.
  2. Het is belangrijk om de juiste naam in te vullen.
  3. Je mag namelijk niet met een vlucht mee als de naam in de boeking en de naam in je paspoort niet overeenkomen.
  4. Tip: Geef alleen je meisjesnaam op, deze blijft hoe dan ook altijd in je paspoort staan.
See also:  Aurora Borealis Wo Und Wann?

: Hoe vul ik mijn naam goed in bij het boeken?

Waar staat het nummer van je ID?

Waar staat mijn burgerservicenummer (BSN) op mijn identiteitskaart (ID-kaart)? Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw identiteitskaart (ID-kaart). Let op: vanaf 2 augustus 2021 staat uw BSN ook in een QR-code op de achterzijde van uw identiteitskaart.

Wat is het nummer van je ID-kaart?

Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart). Op onderstaande afbeeldingen staat het BSN omcirkeld. Op identiteitskaarten van na 2014 staat het BSN op de achterkant (en sinds 2 augustus 2021 ook in een QR-code).

Wat is de ID nummer?

Europese identiteitskaart – Het documentnummer op een Europees identiteitskaartnummer heeft negen tekens. Je vindt dit nummer rechts bovenaan, onder het kopje ‘documentnummer’.