Voorwoord: Waarom blijft Spotify pauzeren? – Er is niet zo’n officiële aankondiging waarom Spotify blijft pauzeren. Nadat we echter alle gevallen op Android- of iOS-apparaten hebben gecontroleerd, hebben we vastgesteld dat het pauzeprobleem voornamelijk het gevolg is van het batterijprobleem.
Als je de batterijbesparingsmodus hebt ingeschakeld, blijft je Spotify mogelijk pauzeren op je Android- of iOS-apparaten. Maar als het op de pc aankomt, zijn er geen dergelijke bewijzen van het probleem met pauzeren, maar dit betekent niet dat er geen manier is om het probleem op te lossen. Hieronder zullen we met u de manier delen om het Spotify Keeps-pauzeprobleem op te lossen, voor iPhone, Android en pc.
Laten we naar het volgende deel gaan om te zien wat dat zijn.
Waarom stopt Spotify na 10 minuten?
Spotify-slaapstand is beschikbaar – Spotify-gebruikers op Android hebben sinds een tijdje de beschikking over een slaapstand gekregen. Met een slaapstand zet je een timer aan zodra je in bed ligt. Is de tijd afgelopen, dan stopt de muziek en slaap jij hopelijk.
- Een slaaptimer is een standaard onderdeel van audio-apps, maar Spotify heeft er wat langer mee gewacht.
- Veel mensen luisteren naar podcasts of rustige muziek om in slaap te vallen, maar dan wil je niet later weer wakker worden als er plots een nieuw nummer of een andere podcast begint.
- Steun Android Planet Je gebruikt een adblocker.
Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen, Alvast bedankt!
Waarom stoort Spotify?
Als je technische problemen hebt wanneer je iets afspeelt in de Spotify-app, probeer dan eerst deze oplossingen:
Start de Spotify-app opnieuw op De app bijwerken Installeer de app opnieuw Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerder gedownloade muziek en podcasts opnieuw downloaden.
Gebruik een stabiele internetverbindingWerk het besturingssysteem van je apparaat bijSluit apps die je niet gebruikt af Wis de cache op je apparaat
Problemen met het geluid of volume? Bekijk Kan Spotify niet horen. Problemen met offline luisteren? Bekijk Offline luisteren. Problemen met lokale bestanden? Bekijk Lokale bestanden. Staan nummers in het grijs?
Controleer of je apparaat niet in offline modus staatControleer je internetverbinding of schakel over naar een ander netwerkNummers staan soms in het grijs als ze niet beschikbaar zijn in jouw regio
Ligt het aan jouw apparaat? Kijk of het probleem zich voordoet op een ander apparaat of wanneer je de Web Player gebruikt. Als dit niet het geval is, kan het probleem specifiek bij jouw apparaat liggen. Zorg ervoor dat:
Je apparaat wordt ondersteund voor Spotify en up-to-date isJe apparaat minimaal 250 MB vrij geheugen heeftJe firewall Spotify niet blokkeert (alleen voor desktop)De batterij van je apparaat genoeg is opgeladenJe SD-kaart niet voor problemen zorgt; probeer ‘m te verwijderen (alleen voor Android)
Als dit niet heeft geholpen, moet je contact opnemen met de fabrikant van je apparaat om het probleem op te lossen. Is dit een bekend probleem?
Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoenGebruik het forum Lopende problemen van onze Community voor handige tips en informatie. Opmerking: als je daar niks kunt vinden over je probleem, kun je het delen en in het Engels om hulp vragen aan de communityleden.
Wat moet je doen als je Spotify niet werkt?
Kan Spotify niet horen Controleer de geluidsinstellingen van je apparaat Controleer of de juiste audio-uitgang is geselecteerd in de geluids- of volume-instellingen van je apparaat, zoals de speakers van je laptop. Je mobiel kan verschillende instellingen voor verschillende geluiden hebben, bijvoorbeeld media of telefoongesprekken.
Controleer ook de hard- en software van de geluidskaart als je een computer gebruikt.Controleer of je niet op een ander apparaat afspeeltMisschien stuur je het geluid ergens anders heen, bijvoorbeeld via Spotify Connect, Bluetooth of een andere draadloze verbinding.
: Kan Spotify niet horen
Wat is cache op Spotify?
Opslaginformatie Spotify gebruikt het geheugen van je apparaat om:
Delen van muziek en podcasts als cache te bewaren, zodat ze kunnen worden afgespeeld zonder te haperenGedownloade muziek en podcasts te bewaren om offline af te spelen
We raden aan om minimaal 1 GB vrij geheugen op je apparaat te hebben voor Spotify. Om ruimte vrij te maken of veelvoorkomende problemen op te lossen, kun je je cache leegmaken of beheren waar je downloads worden opgeslagen.
Wat is een sleep Timer?
Sluimerschakelaar. Schakelt de tv of een ander apparaat automatisch uit op een vooraf ingestelde tijd.
Waarom speelt Spotify maar 1 nummer af?
Deel 1. Schakel Autoplay in – De eerste reden dat uw Spotify stopt met het afspelen van muziek zonder enige waarschuwing, kan zijn dat u een aantal instellingen vergeet. “Autoplay” is een instelling die bepaalt of uw playlist nummers een voor een zal afspelen.
- Wanneer u het einde van een album, afspeellijst of selectie van nummers bereikt, speelt Spotify automatisch vergelijkbare nummers voor u af, zodat de muziek nooit stopt – dat is Autoplay.
- U kunt de functie pas gebruiken als u deze inschakelt.
- Volg de stappen om de knop in te schakelen: Stap 1.
- Start de desktopversie van Spotify, klik op het pictogram met de neerwaartse pijl om een lijst weer te geven.
Stap 2. Scroll naar beneden in “Autoplay” en draai vervolgens aan “Autoplay soortgelijke zonen wanneer je muziek eindigt.”
Heb je internet nodig voor Spotify?
Internet en dataverbruik
- Spotify heeft een wifiverbinding of mobiele data nodig om te kunnen werken.
- Je kunt het beste wifi gebruiken in plaats van mobiele data.
- Als je geen wifi hebt, gebruikt de app je mobiele data.
- Met Datasaver worden er minder afbeeldingen weergegeven en wordt de geluidskwaliteit verlaagd zodat de app minder data verbruikt.
- Tik op Home,
- Tik op Instellingen,
- Schakel Datasaver in.
Tip: Onder Datasaver kun je ook Podcasts met alleen audio inschakelen. Hierdoor download je alleen de audio van podcasts en niet hun video’s. Meer manieren om het mobiele dataverbruik te verminderen:
- Als je Premium hebt, kun je muziek downloaden en offline beluisteren. Tip: om ervoor te zorgen dat de app alleen via een wifiverbinding downloadt, schakel je Downloaden via mobiel uit in de instellingen van de app (onder Geluidskwaliteit ).
- Controleer je geluidskwaliteit. Bij hogere geluidskwaliteit is er meer dataverbruik.
- Schakel Autoplay uit in de instellingen van je app. Hierdoor stopt de app met afspelen na de door jou geselecteerde nummers.
- Gebruik wifi als je de app in het buitenland gebruikt. Raadpleeg je abonnement voor meer informatie over de roamingtarieven voor mobiele data.
- Het kan zijn dat je apparaat een eigen datasaver heeft. Controleer de supportwebsite voor je apparaat.
Video’s verbruiken meer data dan muziek omdat de bestanden groter zijn, maar het dataverbruik van onze video’s is vergelijkbaar met dat van andere populaire videokanalen. Sommige podcasts bevatten video’s. Je kunt deze video’s niet uitschakelen, maar ze worden alleen afgespeeld als je scherm op de podcast staat.
Als je het scherm van de podcast verlaat of je apparaat vergrendelt, wordt alleen de audio afgespeeld. Opmerking : bij het downloaden van een podcast wordt alleen de audio gedownload, niet de video. De bewegende afbeeldingen bij Wordt nu afgespeeld zijn onderdeel van een functie met de naam Canvas. Dit is een unieke vorm van artistieke expressie op Spotify.
Ze zijn kort en worden steeds herhaald, waardoor ze heel weinig data verbruiken. Nadat de afbeeldingen één keer zijn herhaald, is er geen extra data nodig om ze te blijven weergeven. Bovendien worden ze niet op de achtergrond afgespeeld. Als je geen Canvas wilt, kun je deze functie uitschakelen:
- Tik op Home,
- Tik op Instellingen,
- Schakel Canvas uit (onder Afspelen ).
De app maakt gebruik van een deel van de internetbandbreedte van je apparaat om muziek af te kunnen spelen zonder onderbrekingen om te laden.
- Sluit alle andere geopende apps die internet gebruiken
- Als je Premium hebt, kun je muziek downloaden en offline beluisteren
- Gebruik de Web Player
: Internet en dataverbruik
Wat betekent het blauwe bolletje bij Spotify?
27 jul 2021 om 12:23 Spotify brengt een nieuwe functie uit waarmee gebruikers makkelijker kunnen zien of hun favoriete artiesten nieuwe muziek hebben uitgebracht. Ook krijgen zij een melding als er nieuwe afleveringen van podcasts zijn verschenen, meldt het bedrijf.
De functie heet What’s New en wordt de komende weken wereldwijd uitgebracht voor iOS- en Android-gebruikers. Spotify voegt in de rechterbovenhoek een icoon van een belletje toe aan het startscherm van de mobiele apps. Als er nieuwe muziek of podcasts beschikbaar zijn, komt er een blauwe stip naast het belletje te staan.
Luisteraars krijgen alleen meldingen van artiesten en podcasts die ze op de muziekstreamingdienst volgen. Alleen naar muziek of een aflevering te hebben geluisterd is niet voldoende voor een melding. “What’s New maakt het makkelijker dan ooit om nieuwe nummers en afleveringen te beluisteren.
Wat is de beste geluidskwaliteit?
Bitrate, data en compressie? – Voor je nadenkt over het juiste protocol om je muziek te streamen bekijk je best ook de kwaliteit van je bronbestand. Elk digitaal muziekbestand heeft een bepaalde bitrate. Hoe hoger de bitrate, hoe beter de kwaliteit maar ook hoe groter het bestand wordt.
- CD’s en MP3-spelers hebben natuurlijk altijd een beperkte capaciteit gehad, waardoor muziekbestanden gecomprimeerd werden naar een relatief klein bestand met zo weinig mogelijk verlies van kwaliteit.
- De meeste MP3-bestanden, alsook de AAC-bestanden die je in iTunes koopt, hebben een bitrate van ongeveer 160kbps.
Bestanden in hogere kwaliteit zijn beschikbaar bij meerdere diensten en zo kan je de kwaliteit verbeteren naar 320kbps. Als vuistregel geldt dat je al goede geluidsapparatuur nodig hebt om kwaliteitsverschil boven 320kbps te kunnen horen. Voor wie echt de beste kwaliteit wil is er ook hoge resolutie audio, oftewel “lossless audio”. Dat zijn audiobestanden die niet gecomprimeerd zijn en alle originele informatie bevatten. Deze bestanden zijn vaak tientallen megabytes groot maar zijn wel het meest waarheidsgetrouw.
Je hebt echter al zeer goede audioapparatuur nodig om het verschil in kwaliteit op te merken. Er zijn zelfs veel mensen die het verschil niet merken. Houd daar zeker rekening mee als je overweegt te investeren in lossless audio en ga het vooral proberen, het verschil horen. De twee populairste formaten voor lossless audio zijn FLAC en ALAC (ontwikkeld door Apple), maar daarnaast kennen we DSD, WAV en AIFF.
De bestanden hebben in hoge kwaliteit vaak een 24bit/96kHz of 24bit/192kHz bitrate en sample rate. Voor DSD-bestanden kan dit nog hoger liggen. Cd-kwaliteit is een stapje lager maar nog steeds beter dan menig streamingdienst of mp3-bestand, namelijk 16bit/44,1kHz.
Kan je je Spotify resetten?
Inloggegevens vergeten Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen. Als je je e-mailadres of gebruikersnaam bent vergeten, ga je naar de pagina waar je je wachtwoord opnieuw kunt instellen en voer je e-mailadressen in die mogelijk aan je account zijn gekoppeld.
Als je een e-mailadres opgeeft dat bij Spotify is geregistreerd, krijg je het bericht dat er een e-mail is verstuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen. Opmerking: er zijn verschillende manieren om je aan te melden, bijvoorbeeld met je e-mailadres, telefoonnummer, Facebook-profiel of Apple- of Google-account.
Probeer hiermee in te loggen om je account te vinden. : Inloggegevens vergeten
Is er iets veranderd bij Spotify?
Spotify’s Home-tabblad krijgt een make-over. Met een nieuwe TikTok-achtige weergave krijg je previews te horen van muziek, nog voordat je op afspelen tikt. Je kunt er ook filteren op podcasts en andere content. Je kent het Home-tabblad van Spotify waarschijnlijk als een overzicht van nieuwe muziek voor jou met de bekende vierkante albumhoezen, maar dat gaat binnenkort veranderen.
Waarom cache verwijderen?
Luister naar dit artikel Deel dit artikel Opeens is het zover: je Android telefoon is bijna niet meer vooruit te branden. Apps starten langzaam op, video’s haperen steeds vaker. Wat nu? Hij is nog niet eens zó oud. Tijd voor wat actie. Door je cachegeheugen te wissen op je Android, maak je van je smartphone weer een snelheidsmonster.
- Hier ontdek je hoe.
- Je gebruikt je smartphone elke dag.
- Om te appen, video’s te streamen, je Facebook status te bekijken, games te spelen.
- Niet gek dus, dat hij soms wat onderhoud nodig heeft.
- Zo leeg je waarschijnlijk regelmatig je telefoon om weer wat extra opslagruimte te creëren.
- Ook is het slim om af en toe je cache te legen.
Dit houdt je smartphone snel en zorgt ervoor dat hij soepel reageert. Hoe je het cachegeheugen verwijdert van je Samsung Galaxy S21, Xiaomi 11T, OPPO Find X3 Pro of andere Android telefoon? Wij leggen het je uit.
Wat gebeurt er als je je cache wist?
Wat gebeurt er nadat u deze gegevens heeft gewist – Nadat u het cachegeheugen en cookies heeft gewist, gebeurt het volgende:
- Sommige instellingen op sites worden verwijderd. Als u bijvoorbeeld was ingelogd, moet u opnieuw inloggen.
- Als u, blijft u ingelogd bij het Google-account waarmee u synchroniseert om uw gegevens op al uw apparaten te verwijderen.
- Sommige sites kunnen trager lijken omdat content (zoals afbeeldingen) opnieuw moet worden geladen.
Hoe maak je je cache leeg?
Cachegeheugen wissen op een Android-smartphone – Vrijwel alle apps en diensten op je smartphone slaan bestanden op in de cache. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk vrij simpel. De cache biedt namelijk ruimte aan tijdelijke bestanden, zoals de zoekgeschiedenis van YouTube, openstaande websites uit Google Chrome en bijvoorbeeld een tekst die je naar het klembord gekopieerd hebt.
- Pak je toestel erbij en ga naar de instellingen;
- Kies ‘Opslag’ en kies een categorie die veel opslagruimte verbruikt, zoals ‘Foto’s en video’s’;
- Tik op de app naar keuze (in het voorbeeld ‘Foto’s’) en controleer hoeveel opslagruimte de cache inneemt;
- Tik op ‘Cache wissen’ en bevestig je keuze.
Vanaf nu zijn alle tijdelijke gegevens gewist en begin je weer met een schone lei. Herhaal bovenstaand proces voor andere apps die een hoop cachegeheugen in beslag nemen. In het instellingenmenu kun je deze grootverbruikers op opslaggrootte selecteren.
Hoe gebruik je Sleep Cycle?
Terug naar vorige pagina Deze app legt het slaappatroon vast en wekt je op het moment dat je in een lichte slaapfase verkeert, zodat je fris wakker wordt. Voordat dat je gaat slapen leg je je smartphone naast je op het matras. Je stelt in om hoe laat je wakker wilt worden en Sleep Cycle kijkt dan in een halfuur voorafgaand aan de ingestelde tijd of je in een lichte slaapfase bent.
Waarom een time timer?
Hoe kun je de time timer inzetten bij begrijpend lezen? – Wanneer je je leerlingen bijvoorbeeld 20 minuten aan een opdracht over een tekst zet die ze zelfstandig moeten gaan maken of wanneer je een groepje leerlingen 5 minuten samen laat overleggen over een tekst, kun je de time timer goed inzetten.
- Het vraagt wel enige mate van bekend zijn met de lesstof als leerlingen zelfstandig aan de slag gaan.
- Geef vooraf duidelijk aan wat de tijdseenheid is en wat het doel wordt wat behaald moet worden.
- Dit kan te maken hebben met stevig doorwerken om meters te maken (kwantitatief) of inhoudelijk iets sterks neer te zetten binnen een bepaalde tijd (kwalitatief).
Geef ook aan in hoeverre ze jou of een schouder-/oogmaatje om hulp mogen vragen als ze er niet uitkomen. Dus bespreek oplossingen met de leerlingen als de tekst te moeilijk is of als ze een vraag niet snappen, wat mogen ze dan doen tijdens de time timer. Ik ben Terena, getrouwd en moeder van 2 dochters.Ik ben leerkracht van origine en als autodidact heb ik de theorie van begrijpend lezen uitgewerkt. Ik heb als leerkracht de bijnaam: juf taal en emotie, omdat leerlingen groeien in wat ze begrijpen en ze het zelfvertrouwen krijgen om zich te uiten.Ik heb verschillende klassen opgestart.
En bijna 20 jaar heb ik een eigen praktijk om leerlingen te ondersteunen in de spraak-taal-lees-schrijfontwikkeling. Ook heb ik gewerkt bij een onderwijsvernieuwer op het gebied van leren leren en begrijpend lezen voor het basisonderwijs.Na een intense periode met allerlei gebeurtenissen wilde ik weten: hoe zit het leven en communicatie in elkaar, omdat ik merkte dat meningen niet altijd gefundeerd zijn.
Vanuit een christelijk achtergrond ontdekte ik de theorie van begrijpend lezen.Daar heb ik eerst allerlei leerlingen mee geholpen en de resultaten gingen omhoog. Op de vraag van de pilotschool of ik er een schoolmethodiek van kon maken, heb ik laconiek ‘ja’ gezegd.
Welk nummer meest beluisterd Spotify?
‘Blinding Lights’ van The Weeknd (32) is de meest gestreamde plaat ooit op Spotify. Het nummer uit 2019 is nu meer dan 3,3 miljard keer beluisterd en is daarmee ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran (31) voorbij. “Gelukkig nieuwjaar aan ‘Blinding Lights’, de meest gestreamde single aller tijden” The Weeknd staat op Twitter zelf stil bij de mijlpaal.
Kunnen mensen het zien als je hun Spotify lijst luistert?
Privacy en playlists Je kunt kiezen welke playlists op je profiel worden getoond. Voor playlists die niet op je profiel worden getoond, moet je rekening houden met het volgende:
- Als je deze deelt, kunnen ontvangers ze afspelen, volgen en delen met anderen.
- Volgers van playlists kunnen deze op hun profielen weergeven.
- Als het een gezamenlijke playlist is, kan elke ontvanger de playlist bewerken.
- Kies je apparaat om te zien hoe je playlists aan je profiel kunt toevoegen of kunt verwijderen.
- Playlists die je maakt, worden standaard getoond in je profiel, maar dit kun je op elk moment wijzigen.
- Opmerking: je hebt de desktop-app nodig om een standaardinstelling in te stellen, maar deze wordt dan wel op alle apparaten toegepast.
- Klik in de desktop-app bovenaan op en selecteer Instellingen,
- Zet Toon mijn nieuwe playlists op mijn profiel aan of uit onder Sociaal,
- Voor: mobiel
- Volg deze stappen om een privéplaylist met je vrienden te delen.
- Tik op (iOS) of (Android) bovenaan de playlist.
- Kies Delen, Je kunt delen:
- Naar sociale of berichtenapps
- Door een link te kopiëren
Opmerking: vrienden kunnen elke gedeelde link 24 uur gebruiken. : Privacy en playlists
Wat is het meest afgespeelde nummer op Spotify?
Antoon op Pinkpop dit jaar NOS Nieuws • woensdag 30 november 2022, 18:42 De Nederlandse zanger Antoon is dit jaar in Nederland de meest beluisterde artiest op Spotify. Antoon had in 2022 hits had met Hallo en Olivia, en was daarmee populairder dan buitenlandse artiesten als Ed Sheeran en The Weeknd, die op plek twee en drie eindigden.
Op plek vier en vijf in Nederland staan de Canadese rapper Drake en de Franse dj David Guetta. Dat heeft de Zweedse streamingdienst vandaag bekendgemaakt, zonder daarbij exacte luistercijfers te vermelden. De Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny voert wereldwijd de lijst van meest gestreamde artiesten aan, gevolgd door de Amerikaanse zangeres Taylor Swift en wederom Drake en The Weeknd.
De Zuid-Koreaanse K-popgroep BTS maakt de top vijf compleet. Bad Bunny eindigde de afgelopen twee jaar ook al op de mondiale eerste plaats. Het nummer Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam samen met Antoon en Sigourney K, is dit jaar het meest gestreamde nummer in Nederland geworden.
Kan Spotify op Timer?
Spotify slaaptimer: zo werkt het Open de Spotify-app. Speel een nummer of een afspeellijst af. Tik op de drie puntjes rechtsboven. Blader omlaag en kies de optie Timer voor slaapstand.
Wat is Timer voor slaapstand Spotify?
Zo gebruik je de slaapstand in Spotify Luister je graag naar muziek voordat je gaat slapen? Dat kan het handig zijn om de slaapstand in Spotify te gebruiken. Je hoeft dan niet meer je bed uit om de muziek uit te zetten: de streamingdienst stopt na verloop van tijd zelf met het afspelen van nummers.
Hoe werkt de slaapstand in Spotify en hoe schakel je deze functie in op je iPhone, iPad en Android-telefoon? Om de slaapstand in te schakelen, open je de Spotify-app op je mobiele apparaat. Op de desktopversie van de streamingdienst zul je de functie helaas niet vinden. Speel in de app een nummer af en tik op de drie horizontale puntjes, rechtsboven in het scherm.
Scrol in dit menu helemaal naar beneden om de optie Timer voor slaapstand te vinden. Onder Audio stoppen over kun je aangeven wanneer de muziek uit zichzelf moet stoppen. Je hebt de keuze uit onder meer 5, 10, 15 en 30 en 45 minuten. Je kunt de muziek ook na een uur laten stoppen of als het huidige nummer is afgelopen.
Heb je een tijd gekozen, dan krijg je de melding Je timer voor slaapstand is ingesteld te zien. De muziek zal dan vanzelf stoppen na de aangegeven tijd. Wil je nog voordat de muziek is gestopt de timer uitzetten, dan kan tik je opnieuw op de drie horizontale puntjes. Onderin het menu zie je hoelang het nog duurt voordat de timer afgaat.
Tik op de timer en kies voor de optie Timer uitschakelen of verleng eventueel de tijd. Let er dus op dat de slaapstand niet werkt op een desktop, ook niet als je bijvoorbeeld via een Audio met je mobiel streamt naar een audiosysteem. Je krijgt dan de melding Connect is niet beschikbaar wanneer de sleep timer actief is.
- Ies voor Connect uitschakelen als je toch de slaapstand wilt inschakelen.
- De muziek schakelt dan automatisch over naar je mobiele apparaat.
- Gebruik je geen Spotify, maar Apple Music? Dan stel je de timer juist in via de Klok-app op je iPhone.
- Selecteer in het menu Als Timer eindigt voor de optie Stop afspelen om muziek automatisch uit te schakelen na een bepaalde tijd.
Op zoek naar meer Spotify-tips? In ons vind je meer handige artikelen over de streamingdienst. Zo leggen we uit hoe je een playlistmap kunt aanmaken, hoe je Spotify gebruikt op een smartwatch en hoe je afspeellijsten deelt. : Zo gebruik je de slaapstand in Spotify
Waarom kan ik Spotify niet offline luisteren?
Offline luisteren Neem je muziek en podcasts mee naar plekken zonder internet.
- Met Premium kun je albums, playlists en podcasts downloaden.
- Met de gratis versie kun je podcasts downloaden.
- Je kunt tot wel 10.000 nummers downloaden op maximaal 5 verschillende apparaten.
- Je moet minstens één keer per 30 dagen online komen om je downloads te behouden. Op die manier kan Spotify afspeelgegevens verzamelen om artiesten te compenseren.
- Zorg ervoor dat je internetverbinding actief is
- Zorg ervoor dat je genoeg opslagruimte hebt Tip: we raden ten minste 1 GB aan vrije opslag aan
- Controleer of je nog niet aan de limiet van 5 apparaten zit
- Zorg dat je alle apps voor het wissen van de cache of het besparen van de batterij uitzet
- Start de app opnieuw
- Opmerking: nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je eerder gedownloade muziek en podcasts opnieuw downloaden.
Downloads worden automatisch afgespeeld als je je internetverbinding kwijtraakt, maar je kunt de offline modus gebruiken om altijd alleen je downloads af te spelen. Je kunt je downloads kwijtraken als:
- Je niet ten minste één keer per 30 dagen online komt
- Je de app opnieuw installeert
- Je op meer dan 5 apparaten downloadt Opmerking : downloads worden verwijderd van het apparaat dat je het minst recent hebt gebruikt.
- Je Spotify-app is niet up-to-date
- Je SD-kaart (als je er een hebt) werkt niet goed
- Tik op Instellingen,
- Ga naar Opslag,
- Selecteer Alle downloads verwijderen,
- Open je bibliotheek,
- Alleen op mobiel: tik op Gedownload,
- Open een gedownload album of een gedownloade playlist om te verwijderen.
- Tik op de groene pijl,
- Alleen op mobiel: tik op Verwijderen,