Welke Window Versie Heb Ik?

Welke Window Versie Heb Ik
Informatie over het besturingssysteem zoeken in Windows 10 – Als u wilt weten welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-logotoets + R, typt u winver in het tekstvak Openen box en selecteert u vervolgens OK, U kunt als volgt meer informatie krijgen:

  1. Onder Apparaatspecificaties > Type systeem kunt u zien of u een 32-bits of een 64-bits versie van Windows gebruikt.
  2. Onder Windows-specificaties kunt u zien welke editie en versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd.

Hoe weet ik of ik 32 of 64 bit heb?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen> systeem> over. Kijk in het rechtergedeelte onder Apparaatspecificaties bij Type systeem.

Waar kan ik zien of mijn versie van Windows up to date is?

Als u wilt controleren of uw apparaat up-to-date is, opent u >-instellingen > Windows Update en ziet u uw updatestatus en beschikbare updates.

Hoe lang kan ik Windows 10 nog gebruiken?

Windows 10 Home en Pro volgt het moderne levenscyclusbeleid. Dit is van toepassing op de volgende edities: Home, Pro, Pro Education, Pro for Workstations Belangrijk Windows 10 wordt op 14 oktober 2025 niet meer ondersteund. De huidige versie, 22H2, wordt de definitieve versie van Windows 10 en alle edities blijven tot die datum ondersteund met maandelijkse releases van beveiligingsupdates.

Is Windows 10 Home hetzelfde als Windows 10?

Windows 10 Home – Windows 10 Home is de standaardversie van Windows 10, het basispakket dat is ontworpen voor de algemene gebruiker die voornamelijk thuis gebruik maakt van Windows. Deze versie bevat alle functies die gericht zijn op de brede consumentenmarkt, zoals de Cortana-spraakassistent, Outlook, Microsoft Edge en OneNote.

  1. Een Windows 10 Home licentie is nog steeds compatibel met het Windows-Insider programma, maar beperkt wel de beveiligings- en groepsbeheerservice die beschikbaar zijn voor andere versies.
  2. Home bevat alle functies die waarschijnlijk belangrijk zijn voor de algemene gebruiker.
  3. Je beschikt over onder andere ondersteuning voor spraakopdrachten, penschetsen, aanraakschermen, Windows Hello-aanmelding.
See also:  Wieviel Steuern Sparen Mit 3A?

De applicatie bevat ook integrale apparaatcodering die standaard is ingeschakeld, maar verwar dat niet met de veel krachtigere BitLocker-coderingsservice zoals in Windows 10 Pro, Hoewel Windows 10 Home meestal niet wordt geleverd met de volledige Office-suite (Word, Excel, PowerPoint, enz.), bevat het een gratis proefperiode van 30 dagen voor de Microsoft 365 abonnementsservice.

  • Je krijgt ook toegang tot Microsoft OneDrive-cloudopslag, met automatische installatie via je Microsoft-account.
  • De gratis versie biedt 5 GB.
  • Voor gamers worden onder andere de Xbox app, gamestreaming en Xbox controllerondersteuning ondersteund met Windows 10 Home.
  • Over het algemeen heeft deze versie weinig professionele functies, maar bevat het wel het beheer van mobiele apparaten.

Dit kan handig zijn voor individuen of gezinnen die apps en beveiligingsinstellingen voor verbonden telefoons willen beheren. Welke Window Versie Heb Ik

Welke is de laatste Windows versie?

Windows-apparaten kunnen op verschillende momenten nieuwe functionaliteit krijgen omdat Microsoft niet-beveiligingsupdates, oplossingen, verbeteringen en verbeteringen levert via verschillende onderhoudstechnologieën, waaronder gecontroleerde functie-implementatie (CFR).

Heb ik de laatste Windows Update?

Hoe kun je controleren of je Windows-versie up-to-date (en veilig) is? – Je kunt in Windows 10 en 11 onder Instellingen | Systeem | Info (onderaan) – Windows-specificaties kijken welke versie en buildnummer je hebt. Windows 10 versie 21H2 (tweede helft 2021) is momenteel de nieuwste versie Windows 11 versie 21H2 (tweede helft 2021) is momenteel de nieuwste versie Voor de maandelijkse updates en laatste onderdelenupdates kijk je in Windows 10 bij Instellingen | Bijwerken en beveiliging | Windows Update en in Windows 11 bij Instellingen | Windows Update,

Waar vind ik de Windows Update?

Selecteer Controleren op Windows-updates om uw opties te beheren en beschikbare updates te zien. Of selecteer de knop Start en ga naar Instellingen > Beveiligingsupdate & beveiligingsupdate > Windows Bijwerken.

See also:  Wie Viel Uhr Ist Es In Katar

Heb ik 32 of 64-bit Windows 11?

Under System, look at the System type entry. It will say either 32 – bit Operating System or 64 – bit Operating System.

Welke Office versie installeren 32 of 64-bit?

De 32-bits versie van Office wordt standaard geïnstalleerd. Ook als er op uw pc een 64-bits versie van Windows is geïnstalleerd, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze meer compatibel is met andere toepassingen en invoegtoepassingen die met Office samenwerken.